Izvještaj sa 26. redovne sjednice SO Čajniče

29. decembra 2015. 058.ba

SO Cajnice

ČAJNIČE – Sjednica Skupštine opštine Čajniče održana je danas u skupštinskoj sali Doma kulture „Filip Višnjić“ sa početkom u 10,00 časova.

Na sjednici se našlo deset tačaka dnevnog reda, o kojima su odbornici raspravljali.

Usvojen je Rebalans budžeta za tekuću godinu i Budžet za 2016. godinu.

U ovoj opštini, na pozitivnim osnovama izvršenja budžeta, planirani budžet za 2016. godinu iznosi 2.496.000 KM.

Odbornici su usvojili odluku o visini stope poreza na nepokretnosti na području opštine Čajniče prema kojoj je stapa i za 2016. godinu ostala na istom nivou i iznosi 0,10%.

U daljem zasjedanju usvojeni su i drugi Prijedlozi koji su se našli na dnevnom redu. Načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić rekao je da je u prethodnih nekoliko mjeseci odobreno nekoliko projekata čija se realizacija očekuje u narednoj godini.

U svoje ime i u ime Kluba odbornika SNSD-a odbornik Nebojša Obrenović je čestitao predstojeće praznike, Novu godinu, Božić, Dan Republike i Pravoslavnu novu godinu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: