Klincograd organizovao podjelu paketića za 100 mališana

25.12.2015.

klincograd paketici

FOČA – Centar za druženje i igru sa djecom „Klincograd“ organizovao je sinoć podjelu novogodišnjih poklon paketića za 100 mališana u Konobi „Zlatna dunja“. Paketiće za mališane obezbijedili su njihovi roditelji a za organizaciju zabavnog programa pobrinuli su se vaspitači iz Klincograda.

Pored tradicionalnog Deda Mraza koji je djeci donio veliku radost, atmosferu su upotpunili poznati likovi iz omiljenih dječijih crtanih filmova.

Mališani su poželjeli da im Deda Mraz donese igračke i slatkiše, a Nova godina zdravlja sreće i radosti. Poželjeli su svojim batama, sekama i drugarima srećnu Novu godinu i nastavak druženja i srećnog djetinjstva u Klincogradu.

Ove godine Klincograd je uveo novinu u manifestaciju podjele paketića, upriličili su druženje sa poznatim likovima iz omiljenih dječijih crtanih filmova. To je mališane oduševilo, a likovi Ana i Elza iz crtaća Snježno kraljevstvo imali su za cilj da promovišu porodične vrijednosti, kaže Zvjezdana Kulić, vaspitač u Klincogradu: „Na ovaj način željeli smo da promovišemo porodične vrijednosti koje su, po nama, najznačajnije za svako dijete, a ovaj crtani film govori upravo o tome. Djeca su bila oduševljena tom novinom, a Deda Mraz je dao pečat na ovu manifestaciju“, kaže Kulićeva.

Još jedna uspješna godina je iza Dječije igraonice Klincograd. Mališani su učestvovali na svim dječijim manifestacijama u našem gradu, te organizovali svoje priredbe i radionice: „Zadovoljni smo godinom koja je iza nas, napretkom djece koji postižemo, radi se u kontinuitetu, po vremenskim etapama. Naša djeca su učestvovala na Dječijem maskembalu, Konferenciji beba, pravili su priredbe za svoje roditelje, a učestvovali su i na mnogim radionicama“, zaključuje Kulićeva.

Kulićeva dodaje da je, pored svega ovoga, za vaspitače iz Klincograda najbitnije vaspitanje i pravilno odrastanje djece.