Novogodišnja priredba u dječijem vrtiću „Bajka“

25.12.2015.

Paketici u Cajnicu

ČAJNIČE – Mališani dječijeg vrtića „Bajka“ danas su upriličili Novogodišnju priredbu. Igrom i recitacijama razveselili su sve prisutne, te na najbolji način pokazali dobrodošlicu Novoj 2016. godini.

Djeca i njihovi vaspitači priredili su priredbu koja se sastojala od recitacija, igri, mini predstava uz adekvatne kostime i koreografiju.

Paketici u Cajnicu 2

Organizatori ističu da su prezadovoljni, gdje su zajedno sa djecom uživali u pripremi i realizaciji ovog programa. Takođe, njihovi roditelji su zadovoljni kreativnošću, ozbiljnošću i spremnošću djece na saradnju sa svojim vaspitačima.

Paketici u Cajnicu 3

Nakon priredbe, Deda Mraz koji je stigao sa dalekog puta uručio je djeci poklone, koje je obezbjedila opština Čajniče. Priredbi je prisustvovao i načelnik opštine Goran Karadžić.

Paketici u Cajnicu 4

„Novogodišnja priredba koja se proslavlja od kako postoji dječiji vrtić u Čajniču, proslavljena je i danas u prostorijama vrtića. To je jedan praznik koji djeca mnogo vole i sa uživanjem zajedno sa svojim vaspitačima pripremaju prigodnu priredbu. I ove godine djeca su dobila novogodišnje poklone koje im je obezbjedila opština Čajniče, i ja im se ovim putem zahvaljujem – rekao je direktor Vukašin Katana.