Novogodišnja priredba u dječijem vrtiću „Bajka“

25. decembra 2015. 058.ba

Paketici u Cajnicu

ČAJNIČE – Mališani dječijeg vrtića „Bajka“ danas su upriličili Novogodišnju priredbu. Igrom i recitacijama razveselili su sve prisutne, te na najbolji način pokazali dobrodošlicu Novoj 2016. godini.

Djeca i njihovi vaspitači priredili su priredbu koja se sastojala od recitacija, igri, mini predstava uz adekvatne kostime i koreografiju.

Paketici u Cajnicu 2

Organizatori ističu da su prezadovoljni, gdje su zajedno sa djecom uživali u pripremi i realizaciji ovog programa. Takođe, njihovi roditelji su zadovoljni kreativnošću, ozbiljnošću i spremnošću djece na saradnju sa svojim vaspitačima.

Paketici u Cajnicu 3

Nakon priredbe, Deda Mraz koji je stigao sa dalekog puta uručio je djeci poklone, koje je obezbjedila opština Čajniče. Priredbi je prisustvovao i načelnik opštine Goran Karadžić.

Paketici u Cajnicu 4

„Novogodišnja priredba koja se proslavlja od kako postoji dječiji vrtić u Čajniču, proslavljena je i danas u prostorijama vrtića. To je jedan praznik koji djeca mnogo vole i sa uživanjem zajedno sa svojim vaspitačima pripremaju prigodnu priredbu. I ove godine djeca su dobila novogodišnje poklone koje im je obezbjedila opština Čajniče, i ja im se ovim putem zahvaljujem – rekao je direktor Vukašin Katana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,