Novogodišnji paketići mališanima

30. decembra 2015. 058.ba

Paketici u Cajnicu

ČAJNIČE – Danas su u Domu kulture „Filip Višnjić“ u Čajniču, podjeljeni novogodišnji paketići, djeci radnika administrativne službe opštine Čajniče i djeci svih budžetskih korisnika.

Da na deci ne treba štedeti, dokazali su predstavnici ove lokalne samouprave, te su tako izdvojili sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića.

Paketici u Cajnicu 2

Prema riječima načelnika opštine Gorana Karadžića podjeljeno je 64 paketića, smatrajući da su im na ovaj način početak zimskog raspusta učinili ljepšim.

Paketićima je obradovano 64 mališana, a iste je dodjeljivao Deda Mraz, koji je istakao radost jer na ovaj način djeci pruža zračak radosti za predstojeće praznike.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: