Održana sjednica Foruma za bezbjednost

22. децембра 2015. 058.ba

Forum bezbjednosti u Cajnicu

ČAJNIČE – U Čajniču je danas održana sjednica Foruma za bezbjednost povodom dočeka predstojećih praznika.

Predsjednik Foruma Vitko Dačević izjavio je novinarima da je na sastanku bilo riječi o preduzimanju konkretnih mjera radi boljeg organizovanja proslave praznika.

Forum bezbjednosti u Cajnicu 2

„Opština Čajniče i Crkvena opština Čajniče, pripremile su bogat duhovni i kulturno – zabavni program za predstojeće praznike u trajanju od 6-14 januara, naveo je Dačević

Sastanku su prisustvovali načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić, zamjenik načelnika Bojan Tanasković, predsjednik SO Čajniče Ilija Dačević, protojerej-stavrofor Momir Vasiljević, predstavnici Policijske stanice, Vatrogasnog društva, ŠG „Vučevica“ Čajniče, Preduzetnika i ugostitelja kao i predstavnici drugih relevantnih subjekata iz opštine Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,