Pljačka i prijetnje poštaru

SRNA - 17. decembra 2015. 058.ba

Poštar

FOČA – Nepoznati izvršioci su u Foči, u Ulici vojvode Radomira Putnika, opljačkali stan u vlasništvu lica čiji su inicijali G.S, koje se trenutno nalazi u Njemačkoj.

Policija je uviđajem konstatovala da je nakon premetačine iz stana otuđeno 20 komada automatskih osigurača i vodoinstalaterski materijal, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Istraga o ovom događaju je u toku.

Policijskoj stanici Foča radnik „Pošte Srpske“ prijavio je da ga je u utorak, 15. decembra, u selu Mazočje u opštini Foča, dok je ispred kuće ostavljao račun za utrošak električne energije, verbalno vrijeđao muškarac čiji su inicijali N.A.

Prema izjavi poštara, muškarac čiji su inicijali N.A. mu je prijetio, a nakon što se u strahu za svoju bezbjednost udaljio od kuće, okrenuo se i vidio da ovaj muškarac u ruci drži vatreno oružje okrenuto u njegovom pravcu.

Prema ovlaštenju dežurnog tužioca, policijski službenici preduzimaju potrebne mjere na provjeri navoda prijave i rasvjetljavanju krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,