Radnički iz Novog Goražda iznedrio još jednog fudbalskog bisera

08. decembra 2015. 058.ba

Vladimir Markovic iz NG

Marković na putu za Zvezdu

NOVO GORAŽDE – Iako je tek nedavno napunio dvanaest godina, mladom Vladimiru Markoviću predviđaju blistavu fudbalsku karijeru. Ponikao je u fudbalskoj školi Radničkog iz Novog Goražda a osim matičnog kluba često nastupa i za ekipe poletaraca iz okruženja, Stakorine iz Čajniča, Bambija iz Višegrada. Sa školom fudbala iz Goražda nedavno je boravio na turniru u francuskom Grenoblu gde je u svojoj uzrasnoj kategoriji proglašen najboljim igračem.

– Od malih nogu obožavam fudbal a počeo sam trenirati prije tri godine. Moj prvi trener je bio Aleksandar Mutlak koji me naučio prvim fudbalskim koracima i dugujem mu veliku zahvalnost. Do sada sam učestvovao na velikom broju turnira i moji nastupi nisu ostali nezapaženi. Tako sam nedavno boravio u Beogradu gde sam na poziv trenera poletaraca Crvene zvezde obavio nekoliko treninga i zadovoljio ukuse fudbalskih učitelja. Po svemu sudeći na pravom putu sam da ostvarim san i u bliskoj budućnosti obučem najdraži crveno-beli dres – zaključio je mladi Vladimir Marković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: