Rogatički Crveni krst dijelio paketiće

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 30. decembra 2015. 058.ba

Paketici Crveni krst Rogatica

ROGATICA – Narodna „nečije malo za nekoga može značiti mnogo“ potvrdilo se danas kada su predstavnici Opštinnskog odbora Crvenog krsta od skromnih sredstava koja su dobili od nekoliko donatora u Rogatici i za njih kupili i podijelili novogodišnje paketiće za 80 mališana iz socijalno ugroženih i jednog broja porodica sa više djece.

Paketici Crveni krst Rogatica 2

Podjela paketića u prisustvu roditelja kao i uvijek praćena je dječijom radošću većine, ali je bilo, treba reći, i plača jer su se neki „prinčevi“ i „princeze“ plašile brade i brkova Djeda Mraza iako im je on sa dalekog puta donio paketiće pune slatkiša i igračaka.

Pored Rogatice, predsjednik Opštinskog odbora Crvenog krsta Vesna Ristić, reče da su pakete dobili i svih devet učenika u Područnom odjeljenju Osnovne škole „Sveti Sava“ na Stjenicama gdje se u nekom od razreda nalazi čak četvoro od ukupno devetoro djece Maje i Nenada Gluhovića iz Božina.

Paketici Crveni krst Rogatica 3

Predsjednica Crvenog krsta Vesna Ristić iskoristila je priliku i svoj prisutnoj djeci i roditeljima koji su ih pratili čestitala je Novu godinu i predstojeće božićne praznike sa željom da budu zdrava i vesela.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,