Svjet učenika održao humanitarno-prodajnu izložba

25. decembra 2015. 058.ba

Humanitarni ucenici u Cajnicu

ČAJNIČE – Savjet učenika osnovne škole „Jovan Dučić“ u Čajniču, danas je ispred Dječijeg vrtića „Bajka“ organizovao humanitarno-prodajnu izložbu, kako bi od sakupljenog novca kupili školski pribor djeci područne škole u Mjesnoj zajednici Zaborak.

„Već četiri godine za redom orgnizujemo akciju, a danas je prvi put javnog karaktera, jer se do sada održavala samo u prostorijama škole. Na ovaj način pomažema našim drugarima iz područne škole Zaborak, pokazujući im da nisu zaboravljeni iako su udaljeni od nas. Ovo nama malo njima znači mnogo.-rekla je predsjednik Savjeta Đurđica Simović.

Ona je navela da će narednih godina ovim putem početi prikupljati i sredstva za djecu iz ostalih područnih škola na području opštine Čajniče.

Na izložbi su izloženi ručni radovi,novogodišnji ukrasi za jelku, novogodišnje čestitke, Božićna pšenica i još mnogo drugih radova. Akciji je dala podršku i Uprava osnovne škole.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,