U pošiljci iz Višegrada nedostaje određena količina novca

16.12.2015.

Policija

VIŠEGRAD – Policijska stanica Višegrad zaprimila je pisanu prijavu iz centrale sportskih kladionica “Viliams” Banjaluka, da u pošiljci koju su dobili iz Poslovne jedinice Višegrad nedostaje određena količina novca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U prijavi se navodi da su u prostorijama centrale, putem pošte primili neotpakovanu pošiljku u kojoj su se nalazile koverte sa dnevnim pazarima iz istočnog dijela Republike Srpske. Otvaranjem pošiljki u prisustvu komisije, utvrđeno je da u koverti iz Poslovne jedinice Višegrad nedostaje određena količina novca.

Uz navedenu prijavu dostavljen je i snimak video nadzora. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Višegrad juče je muškarac čiji su inicijali D.L. prijavio da mu je Ž.R. oduzeo putničko motorno vozilo “golf A2” sa svim dokumentima od vozila. Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela samovlašće.