U susret Novoj godini – Paketići djeci radnika ŠG „Sjemeć“

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 30. decembra 2015. 058.ba

Paketici Sjemec 3

ROGATICA – Zahvaljujući Sindikalnoj organizaciji 118 djece do navršenih 11 godina radnika ŠG „Sjemeć“, uz skromnu svečanost, sinoć je dobilo novogodišnje paketiće vrijednosti 20 maraka koje im je uručio Djeda Mraz.

Među dobitnicima paketića su Ljiljana, Zdravko, Vasilije, Stefan i Mirjana Brana Lošića, Andrea, AnaMarija, Sara i Nikola Slađana Jagodića,Ivana, Miljan, Ivan i Milan Miladina Džide i po troje djece Predraga Miličevića, Željka Radonjića, Dragana Balčakovića i Mirka Jankovića i tako redom.

Paketici Sjemec 4

Novu godinu mališanima radnika „Sjemeća“, koje je krug Gazdinstva dočekao okićen svjećicama i lampionima na jednoj od Pančićevih omorika, čestitao je predsjednik Sindikata Dragan Miličević.

Paketici Sjemec 2

Novogodišnju čestitku uz želju da budu zdravo i veselo, da dobro uče i slušaju roditelje djeci je uputio i direktor Gazdinstva Milorad Jagodić. On je usput zamjerio njihovim roditeljima što nisu ispunili prošlogodišnje obećanje da će ove godine biti više djece nego lani, a taj broj je ostao isti – 118.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,