Uređivanje Ski staze Zlodo u toku

23. децембра 2015. 058.ba

Ski staza Zlodo

ČAJNIČE – Nevladina organizacija „Mi volimo Čajniče“ je sa Ministarstvom trgovine i turizma Republike Srpske, u ponedjeljak 21.12.2015. godine potpisala ugovor o dodjeli sredstava za projekat Ski staza Zlodo.

Nevladinoj organizaciji „Mi volimo Čajniče“ dodjeljena su sredstva u iznosu od 8.000,00 KM.

Ski staza Zlodo 2

Ovim potpisivanjem učiniće se veća promocija turizma opštine Čajniče, a pismo podrške ovom projektu dalo je i ŠG „Vučevica“ Čajniče kao i opština Čajniče – istakao je predsjenik organizacije Miloš Laković.

On dodaje da je ŠG „Vučevica“ već dalo svoj doprinos, tako što njihovi radnici već nekoliko dana uređuju skijalište.

Ski staza Zlodo 3

Ski staza Zlodo nalazi se u središtu sela Ponikve, a udaljena je od Opštine Čajinče devet kilometara.

„Urađene su dva stola sa klupama i ovih dana planiramo da uradimo autentičnu kolibu sa tog kraja. Ovo je tek prva faza projekta, u budućnosti očekujemo i dalji napredak. Mi smo već pustali u rad ski-vučnicu od 100 m. S obzirom na vremenske prilike sada i u narednom periodu uslovi za skijanje su izvrsni, tako da pozivamo sve sugrađane da posjete Ski-stazu Zlodo i uživaju na našim stazama“ – rekao je Miloš.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,