Mladi SNSD-a: Srpska jedinstvena u vezi sa proslavom Dana Republike

SRNA - Jovana Borovčanin - 08. јануара 2016. 058.ba

MSD Dan RS

VIŠEGRAD – Mladi socijaldemokrati Višegrada organizovali su danas akciju pod nazivom „Srpska i dalje slavi“ kojom su poslali poruku da je Republika Srpska jedinstvena uprkos odluci Ustavnog suda BiH da joj zabrani slavljenje 9. januara kao Dana Republike.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata iz Višegrada Nedeljko Perišić rekao je da je svrha akcije da ljudi na razglednicama koje su upućene visokom predstavniku i Ustavnom sudu BiH pošalju poruke da više ne donose odluke koje su protiv Republike Srpske i njenih građana.

„Republika Srpska je tokom svih godina svog postojanja pokazala da ima stabilne institucije koje mogu odgovoriti na sve izazove, sa prepoznatljivim liderom Miloradom Dodikom“, naglasio je Perišić.

On je poručio građanima da treba da poštuju i vole Republiku Srpsku, jer njen opstanak garanatuje budućnost pokoljenjima koja tek dolaze.

Veliki broj građana podržao je akciju Mladih socijaldemokrata i obilježavanje Dana Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,