Obrenović odlazi, vraća se Janjić

23.01.2016.

Obrenovic sa trenerom Partizana

Razriješena dilema oko trenera rogatičkog drugoligaša

ROGATICA – Neposredno pred početak priprema fudbalera rogatičkog drugoligaša, Mladen Obrenović je podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba Mladosti. Ipak na odluku o novom strategu se nije dugo čekalo.

– Obavio sam razgovor sa predsjednikom kluba Branislavom Puhalcem i iznio mu razloge zbog kojih nisam više u mogućnosti da vodim ekipu. Imam dosta privatnih obaveza i to je uglavnom presudilo što sam se odlučio na ovakav korak. Zahvalio bih se Upravi i igračima na uspješnoj saradnji, želim ekipi sve najbolje u proljećnoj polusezoni gdje će vjerujem stići do cilja i ostvariti opstanak – istakao je Obrenović.

Uprava Mladosti je brzo reagovala i umjesto Obrenović za novog trenera imenovala Jadranka Janjića.

– Janjić je već u par navrata bio na čelu stručnog štaba, posjeduje Uefinu A licencu, dobro poznaje ekipu i dali smo mu punu podršku. Pripreme su zakazane za 25. januar. U planu je da dovedemo i nekolio kvalitetnih pojačanja i vjerujemo da ćemo spremni dočekati drugi deo prvenstva gdje nas očekuje borba za očuvanje drugoligaškog statusa – zaključio je Branislav Puhalac predsednik Mladosti.