Početak rekonstrukcije kotlovnice OŠ „Jovan Dučić“ u Čajniču

12. јануара 2016. 058.ba

Kotlovnica OS Cajnice

ČAJNIČE – U toku su radovi rekonstrukcije kotlovnice, centralne zgrade JU osnovne šole „Jovan Dučić“ u Čajniču, gdje će kotlovi na ugalj biti zamjenjeni kotlovima domaće proizvodnje na sirovu biomasu. Pogonsko gorivo kotlova biće sirovi pilanski otpad.

Uradiće se i dodatna izolacija tavanice na površini oko 1100 m. Na ovaj način postignuće se značajne energetske uštede a zamjenom ogreva godišnje će se smanjiti emisija CO2 više od 100.

„Suština rekonstrukcije je energetska efikasnost. Imaćemo ekonomsku i ekološku uštedu, kao i normalne radne uslove“-rekao je direktor škole Vojislav Papić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,