Prikupljen novac za kupovinu kuće Teu i Matei

SRNA - Aleksandra Janković - 28. јануара 2016. 058.ba

Pomoc Teu i Matei

FOČA – Omladinski pokret „Foča“ prikupio je 25.000 KM za kupovinu kuće bratu i sestri Teu i Matei Oliva, koji sa djedom Slavkom Olivom žive u neuslovnom objektu na Dobrom Polju, opština Kalinovik.

Predsjednik Omladinskog pokreta Mladen Mandić istakao je da je prikupljeno nešto više od 26.000 KM, te da još nije uplaćen sav novac iz kutija koje su postavljene u Lukavici i Foči.

„Kuća u Trnovu spremna je za useljenje. Sutra završavamo posao sa notarom, tako da očekujemo da će Teo i Matea sa svojim djedom preći u novi dom već u subotu“, rekao je Mandić.

On je napomenuo da akcija prikupljanja novca još traje u školi u Kalinoviku, vrtiću „Čika Jova Zmaj“ i Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Foči, te da će višak sredstava biti upotrijebljen za pomoć djeci.

„Višak ćemo utrošiti za plaćanje računa za struju i druge potrepštine. Njihov djed ostvariće pravo na penziju tek u novembru sljedeće godine, kada puni 65 godina, tako da će im svaka pomoć dobro doći“, rekao je Mandić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,