Prozivka u FK Mladost

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 25. јануара 2016. 058.ba

FK Mladost pripreme (2)

STARI TIM – NOVI TRENER

ROGATICA – Umjesto Mladena Obrenovića, koji je u jesenjem dijelu prvenstva bio šef stručnog štaba rogatičkog fudbalskog drugoligaša, i iz ličnih razloga podnio ostavku, prozivku igrača pred nastavak prvenstva, danas, 25. januara, popodne izvršio je Jadranko Janjić, koji je kao šef stručnog štaba do sada bio u više navrata.

Na prvu prozivku javilo mu se 17 fudbalera. Uglavnom su to igrači koji su boje Mladosti branili u jesenjem dijelu prvenstva u kome se nisu baš pretrgli. Zauzeli su 13 mjesto sa 13 bodova i gol razlikom od 15 datih i 25 primljenih golova.

FK Mladost pripreme (3)

– Zvanično klub je napustio jedino Filip Mahajlović, zbog odlaska na školovanje u Beograd, a da Mladost sačuva drugoligaški status klubskim drugovima pomoći će povratnici u ekipu Stefan Spajić, Predrag Džida i Đorđe Pajić i jedan do dva pojačanja sa strane, reče Janjić.

Na dogovoru sa novim-starim šefom stručnog štaba Jadrankom Janjićem, kome će na terenu pomagati Danko Cerović, igrači su se obavezali da će sve učiniti da Mladost ostane drugoligaš. Pri tome im na ruku ide nešto povoljniji raspored utakmica i tradicija da ekipa u proljećnom dijelu prvenstva tradicionalno igra bolje nego u jesenjem dijelu.

Jadranko Janjic

– Cjelokupne pripreme provešće se u Rogatici, na terenima Sportsko-rekreacionog centra. Radiće se svakog dana osim nedelje. Pokušaćemo da odigramo i nekoliko jačih kontrolnih utakmica sa ekipama iz susjedstva, reče Jadranko Janjić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,