Radni sastanak OK „Stakorina“

22. јануара 2016. 058.ba

Sastanak OK Stakorina

ČAJNIČE – Uprava OK „Stakorina“ Čajniče održala je radni sastanak sa seniorima pred početak druge polusezone, koja počinje polovinom februara.

Radnom sastanku je prisustvovao i načelnik opštine Goran Karadžić, koji je pozdravio odbojkašice i poželio im uspješnu ovu godinu, pokazujući dobre rezultate.

„Prethodna godina je za vas bila uspješna. Zadovoljni vašim radom, ove godine prvi put su najbolji u vašem klubu nagrađeni, tako da će i narednih godina ta praksa biti nastavljena – rekao je Goran.

Odbojkaški klub „Stakorina“ iz Čajniča zadnjih godinu dana niže uspjehe, a to je rezultat rada, sloge u ovom klubu i ljubavi prema ovom sportu koji je sve više popularan u Čajniču.

Sastanak OK Stakorina (2)

Predsjednik OK „Stakorina“ istakao je da je ovaj sport svesrdno podržan od lokalne zajednice, i privrednika ovog grada, i na tome im se zahvaljuje.

„Klub postoji već nekih dvadeset godina, i ostvaruje veoma dobre rezultate. Naše kadetkinje osvojile su treće mjesto na Međunarodnom festivalu, koji je održan u Novom Sadu. Opstali smo u Prvoj ligi RS, tako očekujemo da se i ove godine visoko plasiramo. Imamo ekipu, rad pobjeđuje – poručuju iz uprave kluba.

Ove godine OK „Stakorina“ nagrađen je za najbolji sportski kolektiv u 2015. godini a takođe je nagrađena i najbolja odbojkašica kluba Branka Kajević.

„Uspjeh OK “Stakorine“ leži u tradiciji dvadeset godina i ovde je sve besoplatno na amaterskoj osnovi, ulaže se u opremu i ambijent i uslove koje odbojka zahtjeva. Dobili smo komletnu opremu, koju nam je obezbjedila opština Čajniče, i prvi put u istoriji kluba, naše odbojkašice će nositi dresove na kojima će pisati opština Čajniče. Veliki je ponos predstavljati svoj grad, a mi to radimo širom RS i regiona. Takođe veliki udio u ulaganju sredstava u klub u vidu opreme imaju i BHT, kao i elektroprivreda RS-a.

OK Stakorina

Što se tiče igračkog kadra u suštini svi igrači su potekli iz matičnog kluba i svi su mještani ovog grada tako da nemamo ulaganja u dovođenje igrača sa strane – kaže Mirjana.

Igračice OK “Stakorina“ kažu da će u narednoj igri zabilježiti još bolje rezultate.

„Imamo pojačanja iz podmlatka tako da se nadamo uspjehu. Najviše se uzdamo u rad, treniramo tri puta sedmično i imamo dosta prijateljskih utakmica- kažu one.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,