U Novoj godini dvije medalje za Bambi

05. јануара 2016. 058.ba

Bambi Soko 1

VIŠEGRAD – Na juče završenom turniru u Arilju na kom je uzelo učešća 23 ekipe iz Srbije, Crne gore i Bosne i Hercegovine dječaci iz BAMBI SOKOL-a su osvojili dvije medalje.

Generacija 2005-2006 – Zlatna medalja pripala je fudbalerima FK „Partizan“, dok su drugo mjesto osvojili fudbaleri FK „Crvena zvezda“ a treće fudbaleri SF Bambi.

Bambi Soko 2

Generacija 2007-2008 – Zlatna medalja pripala je FK „Pozega“, drugo mjesto SF “Bambi Soko“, dok je treće mjesto osvoila ekipa SF „Gaučos“ iz Čačka.

Bambi Soko 3

– „Ono čim se možemo pohvaliti su česti aplauzi mnogobrojne publike za naših fudbalere i da obje generacije nisu primile nijedan gol tokom takmičenja, ali nažalost i finalnu i polufinalnu utakmicu smo izgubili u penal zavrsnici. Sve pohvale za fudbalere i nihove trenere Markovića i Jasiku. Uprava Bambija se ovim putem zahvaljuje i roditeljima koji su po jako lošem vremenu i višesatnom putovanju pomogli da djeca stignu na takmičenje i bezbjedno se vrate kući“ – kaže Aleksandar Govedarica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,