Završen 14. Božićni turnir – Vizion bolji od Adrie

14.01.2016.

Bozicni turnir Rogatica 2016 - Vizion

Finale za anale

ROGATICA – Trijumfom domaćeg sastava Vizion nad ekipom DOO Adria iz Višegrada spuštena je zavjesa na 14. Božićni turnir u futsalu – Rogatica 2016.

Finalni meč će ostai upisan u analima, DOO Adria je imala vođstvo od 4:1 ali se igrači Viziona nisu predavali, stigli su do izjednačenja ponajviše zahvaljujući raspoloženom Nemanji Kneževiću koji je u nizu postigao tri pogotka. Meč je završen rezultatom 4:4 a u izvođenju penala bolji su bili igrači rogatičkog Viziona koji su podigli pobjednički pehar i osvojili novčanu nagradu od 1500 KM, dok je drugoplasiranoj ekipi DOO Adria pripla nagrada od 700 KM.

Susret za treće mesto donio je pravu goleadu i više je ličio na rukometni meč nego li na dule majstora „petoparca“. U utakmici dvije Pljevljaske ekipe Živas i MG kafe postignuto je čak 20 pogodaka i nakon što je susret završen rezultatom 10:10 pristupilo se izvođenju penala a uspiješniji je bio sastav Živas i osvojio nagradu od 300 KM. Najbolji strijelac turnira je Igor Pejović član MG kafe iz Pljevlalja sa 12 postignutih golova, dok je epitet najboljeg igrača turnira ponio Nemanja Knežević iz pobedničkog sastava Viziona i oni su nagrađeni peharima i novčanim nagradama od po 100 KM.

Utakmica za treće mesto

Živas (Pljevlja) – MG kafa (Pljevlja) 10:10 penalima 13:12
(Pejović 7, Jelovac 2, Nenadić – Živković 4, Vuković 3, Peruničić 2, Cvrkota)
Strijelci iz penala: Pejović, Nenadić – Živkovič, Vuković, Peruničić

Finale

Vizion (Rogatica) – DOO Adria (Višegrad) 4:4 penalima 7:6
(N.Knežević 3, Tadić – Tošović, Da.Rosić, Ristanović, Jelić)
Strijelci iz penala: N.Knežević, Marković, Erić – Tošović, Da.Rosić

U pauzi između susreta završnice turnira odigran je i revijalni meč u ženskom fudbalu, sastale su se ekipe ŽFK Mladost iz Rogatice i ŽFK Sokolac, uspješnije su bile Rogatičanke i pogotkom Tamare Jovičić slavile sa 1:0.

U prijepodnevnom programu odigran je turnir fudbalskih nada rođenih 2002 godine. Pobijedio je domaći sastav Mladosti koji je u finalnomsusretu deklasirao OFK Sokolac sa 6:0, dok je u utakmici za teeće mjesto Stakorina iz Čajniča savladala domaći sastav Mladost 2 sa 4:1. Najbolji strijelac je bio Luka Janković član pobjedničke ekipe Mladosti, njegov klupski kolega DaniloKojić je proglašen za najboljeg golmana a za naboljeg igrača je uzabran Ognjen Ristanović iz čajničke Stakorine.