Zlatna medalja za mlade nade Čajniča, popularne „Cicibane“

17. јануара 2016. 058.ba

Mladi-fudbaleri-Stakorine

ČAJNIČE – Na turniru „Mlade nade“ juče je generacija 2007/2008. godište, ekipe FK „Stakorina“ Čajniče, zasijala zlatom.

Najbolji strijelac turnira bio je Pavle Tadić, koji nastavlja da niže uspjehe i bude najbolji. Naime na prethodnom turniru proglašen je za najboljeg igrača.

„Ovo je peta medalja u vitrinama našeg kluba, osvojena u prethodnih mjesec dana. U ponedjeljak naši omladinci nastavljaju Mini-Maxi ligu, gdje su nakon odigrana četiri kola na prvom mjestu. S obzirom da nemaju adekvatne uslove, za treninge u zimskom periodu samo igraju turnire i Mini-Maxi lige. Smatram da su ovakvi uspjesi veoma značajni i da im treba podrška i razumjevanje, kako bi naši dječaci nastavili da predstavljaju naš grad na turnirima širom zemlje i regiona“ – rekao je trener Konstantin Katana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,