Iza atletičara Rogatice uspješna godina

01.02.2016.

sak rogatica

Spremni za nove pobjede

ROGATICA – Nakon rezultatski najuspješnije sezone od osnivanja kluba, te upoznavanja članova Skupštine i Upravnog odbora o radu i rezultatima u protekloj 2015. godini, Srpski atletski klub SAK “Rogatica” uveliko se priprema za predstojeću atletsku sezonu.

Najuspješnija BiH skakačica u dalj, rekorderka i reprezentativka Tanja Marković, nakon usješno obavljenih uvodnih priprema u sportskoj dvorani Rogatica, početkom februara mjeseca odlazi na petnaestodnevne, završne pripreme u Beograd, gdje će pored priprema obaviti i nekoliko kontrolnih, dvoranskih takmičenja u Novom Sadu i Budimpešti.

Ostali dio ekipe, u skladu sa finansijskim mogućnostima, cjelokupne pripreme će obaviti u Rogatici, a sredinom februara mjeseca uzeće učešće na dvoranskim prvenstvima RS i BiH u Banja Luci, Zenici i Sarajevu.

“Ovaj period priprema, kada nemamo takmičenja, iskoristili smo i uspjeli da obezbjedimo sredstva za izmirenje zaostalih dugovanja, odlazak Markovićeve na petnaestodne pripreme, kao iza nabavku sportske opreme (patike i sprinterice) za skoro sve članove kluba. Pored toga obavili smo i upis novih mlađih članova u klub, gdje je sve besplatno od upisa, treninga, opreme i takmičenja i jedini smo klub u Rogatici u kome članovi kluba ništa ne plaćaju” kaže trener SAK “Rogatica” Dejan Mićević.