Odbornici SNSD-a neće prisustvovati sjednicama lokalnog parlamenta (VIDEO)

SRNA - Jovana Borovčanin - 08. februara 2016. 058.ba

Pero Petrovic

VIŠEGRAD – Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad Pero Petrović rekao je Srni da odbornici ove stranke neće učestvovati u radu Skupštine opštine Višegrad do lokalnih izbora zbog zloupotrebe skupštinske govornice.

„Dva odbornika lokalne vlasti koriste skupštinsku govornicu za sitno politikanstvo i lično obračunavanje i vrijeđanje ljudi, što je nedopustivo“, ističe Petrović.

On kaže da aktuelni odbornici skupštinsku govornicu koriste i za optuživanje ljudi koji ne mogu da im odgovore i da se ponašaju krajnje bahato, iznoseći samovolju u toku rada skupštine.

Petrović ističe da predsjednik SO Višegrad Suljo Fejzić ne prekida i ne upozorava odbornike zbog takvog obraćanja.

On je dodao da će odbornici SNSD-a dolaziti na kolegijum, ali je odlučeno da neće učestvovati u radu lokalnog parlamenta.

U Skupštini opštine Višegrad na lokalnim izborima održanima 7. oktobra 2012. godine, mandat je dobio 21 odbornik iz pet političkih stranaka i jedne koalicije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , , ,