Otkrivena bespravna sječa hrastovih stabala

SRNA - 10. februara 2016. 058.ba

Policija

VIŠEGRAD – Radnik Šumskog gazdinstva „Panos“ iz Višegrada prijavio je policiji da je u mjestu Marilovići lice čiji su inicijali M.P. bespravno posjeklo veći broj stabala hrasta.

Tokom uviđaja juče je na licu mjesta zatečen 51 komad odsječenih hrastovih stabala koji su predati nadležnom lugaru.

U toku je kompletiranje predmeta, nakon čega će protiv M.P. biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu šumska krađa, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Rogatička policija podnijeće izvještaj protiv lica čiji su inicijali V.G. jer je upravljalo vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, a registraciju mu je istekla prije dvije godine.

Na vozilu „golf dva“ bile su postavljene dvije različite registarske tablice koje mu ne pripadaju.

Policija u Novom Goraždu uhapsila je juče lice čiji su inicijali G.L. na osnovu centralne potjernice koju je raspisao Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo po naredbi Osnovnog suda Sokolac. Uhapšeni je predat sudskoj policiji u Istočnom Sarajevu na dalje postupanje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: