Prijateljski susreti ŠF Radnički i ŠF Mladost

05.02.2016.

Poletarci SF Radnicki i SF Mladost

Poletarci opravdali očekivanja

NOVO GORAŽDE – Da se vrlo dobro radi u Školama fudbala Radničkog iz Novog Goražda i rogatičke Mladosti potvrđeno je protklog vikenda, kada su poletarci ova dva kluba iskoristili pauzu u ligi „Fudbal spaja ljude“ u kojo se inače nadmeću i odigrali tri prijateljska susreta u sporskoj dvorani Novo Goražde.

Izabranici trenera Goraždana Aleksandra Mutlaka i njegovog kolege iz Mladosti Jadranka Janjića su pokazali da posjeduju raskošan talenat i da se za budućnost fudbala na ovim prostorima sigurno ne mora brinuti.

U prvom meču fudbalskih poletaraca rođenih 2007/2008. godine prva grupa ubjedljivo su trijumfovali nešto iskusniji mladi fudbaleri Mladosti sa 5:0 a strijelci su bili Milan Cvijetić dva puta, Đorđe Ćodo, Nikola Jovanović i Mateja Draganić.

U istoj kategoriji 2007/2008. druga grupa bolji su bili poletarci Radničkog iz Novog Goražda i slavili minimalno ali potpuno zasluženo 1:0 strijelac jedinog pogotka bojo je Kristijan Stojković.

Posebno interesantan, veoma borben i do kraja neizvjestan meč odigrali su pjetlići rođeni 2009. godine a za nijansu bolji su bili Rogatičani i stigli do pobjede od 1:0 preko Nikole Zimonjića.

Iako je bilo prohladno vrijeme ipak u sporskoj dvorani u Novom Goraždu se okupilo oko 100 gledalaca koji su uživali u lijepim potezima najmlađih fudbalskih poletaraca.