Pripreme za drugi Sajam domaćih proizvoda

SRNA - Jovana Borovčanin - 06. februara 2016. 058.ba

Sajam u Rudom

RUDO – U Rudom su počele pripreme za drugi Sajam domaćih proizvoda na kojem će 3. i 4. marta učestvovati izlagači iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Od 1. do 15. februara traje poziv za prijavu izlagača za učešće na Sajmu.

Osnovna vrijednost ove manifestacije je angažovanje lokalnih aktera da se pomogne u razvoju i promociji ekonomski jedne od nerazvijenih opština u BiH, ističu organizatori.

Sajam doprinosi promociji regije, uspostavljanju tradicije organizovanja sajma u Rudom, kao vida podrške razvoju preduzetništva, boljem plasmanu proizvoda i povezivanju preduzetnika u regionu i šire.

Za sve učesnike obezbijeđeni su smještaj, promocija, izložbeni prostor i svečana večera.

Sajam domaćih proizvoda realizuje se zahvaljujući finansijskoj i tehničkoj podršci Javne ustanove za turizam i sport Rudo, opštine Rudo i lokalnih sponzora.

Na Sajmu je prošle godine učestvovalo više od 100 izlagača iz 14 gradova BiH, Srbije i Crne Gore koji su predstavili bogatu ponudu proizvoda iz domaće radinosti, od hrane i pića, meda i ljekovitog bilja, do ručno izrađenih odjevnih predmeta, predmeta za domaćinstvo i unikatnih suvenira.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: