Remi komšija – Prijateljska fudbalska utakmica u Rogatici

28.02.2016.

FK Mladost - FK Azot

ROGATICA – U trećoj kontrolnoj utakmici rogatički fudbalski drugoligaš Mladost igrala je sa ekipom Azota iz Vitkovića kod Goražda. Vrijedno pomena na ovom susretu samo je prvo poluvrijeme u kome se igralo dosta dobro, stvarale šanse i postigla četiri gola, po dva za obje ekipe. U drugom poluvremenu, nakon što su u igru ušli igrači koji će najvjerovatnije grijati klupe za rezervu, sve je to izostalo. Igralo se rastrgano i bez ozbiljnije šanse za postizanje golova.

Pošto je nastavak prvenstva za obje ekipe na pragu, na trenerima je izaberu najbolje i najspremnije. Sudeći po igri na ovoj utakmici više brige imaće trener Mladosti Jadranko Janjić iako su mu na raspolaganju još dva nova igrača – Boban Kajević, koji je upravo došao iz Azota, i Bojan Stojanović, koji je kao pojačanje došao iz fočanske Sutjeske.

FK Mladost - FK Azot 2

Još da kažemo Mladost je u pripremnom periodu pred nastavak prvenstva kao gost odigrala još dvije utakmice. U prvoj igrala je sa kombinovanim timom Sutjeske u Foči i pobijedili sa 2:1, a u drugoj pobijedili su Famos u Vojkovićima sa 1:0.

Vidjećemo ih naredne nedelje kad na domaćem terenu u Rogatici igraju prvenstvenu utakmicu sa imenjakom iz Gacka?!

FK Mladost - FK Azot 3

MLADOST (Rogatica) – AZOT (Vitkovići) 2:2 (2:2)

Strijelci: 0:1 Ad. Korjenić u 12, 1:1 Kajević u 19, 2:1 Spajić u 28, 2:2 Hadžić u 38. minutu.
Stadion: Sportsko-rekreacioni centar u Rogatici.
Gledalaca: 50
Sudija:Mišo Duvnjak (Rogatica).

MLADOST (Rogatica): Jolović, Klisura, Kajević, Janjić, Ćaćić, Stojanović, Ujić, Tadić, Đurović, Spajić, Dar. Rosić. Još su igrali: Simić, Dan. Rosić, Nešković, Nerić, Nikolić, Bjelaković, Milićević, Nikolić. Trener: Jadranko Janjić.

AZOT (Vitkovići): Ćesko, Pozderović, Gegić, Isaković, Hadžić, Nevesinjac, Korda, Bičo, Džaković, Ad. Korjanić, Racaj. Još su igrali: Bičević, Ar. Korjenić, Kazagić, Ridžal, Radmilović, Muratspahić, Dragulj. Treneri: Ramić Muharem i Odžak Dževad.