Škola fudbala Radnički na Evro-futsalu u Beogradu

02. februara 2016. 058.ba

Fudbalske nade iz N Gorazda

NOVO GORAŽDE – Iako egzistiraju tek dvije godine, iza fudblskih nada škole fudbale Radnički iz Novog Goražda je niz dobrih rezultata. Osim što vrijedno treniraju i pokazuju raskošan talenat nastupajući na velikom broju turnira širom Republike Srpske i BiH, Crne Gore i Srbije, mladi Goraždani dostojanstveno reprezentuju i svoj grad Novo Goražde. Iz tog razloga načelnik opštine Dalibor Nešković je priredio prijatno iznenađenje i nagradio mlade fudbalske poletarce.

– Zaista dugujemo veliku zahvalnost načelniku Neškoviću koji nam od počeka rada škole daje masimalnu podršku. Naš načelnik je i pored teške finansijske situacije u opštini uspio da obezbjedi odlazak narednog vikenda, tačnije u subotu 6. februara, u Beograd gdje ćemo prisustvovati susretu Srbija-Portugalija na Evropskom prvenstvu u futsalu u beogradskoj Areni. To je svakako za naše mlade fudbalere izuzetan doživljaj i velika nagrada koju će oni sigurno znati i da opravdaju. Utvrđen je program cijelodnevnog boravka uz pomoć sponzora, a prije svih našeg Goraždanina Vladimira Mačara koji će nam biti domaćin u Beogradu, a u njegovom restoranu je obezbjeđen i ručak i čuvenog rukometaša Vladimira Mandića koji je obezbjedio ulaznice za utakmicu. Inače na ovaj jednodnevni izlet putuje 40 članova ŠF Radnički, a svakao nam je i veliko zadovovoljstvo što će sa nama putovati načelnik Nešković kao i predsjednik Sporskog društva Radnički Brane Mitrović koji je takođe dao veliki doprinos u radu naše škole fudbala – rekao je Aleksandar Mutlak, izuzetni sporski radnik i trener mladih fudbalera iz Novog Goražda

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,