Snimaju se posljednji kadrovi filma „Na mliječnom putu“

SRNA - Jovana Borovčanin - 09. februara 2016. 058.ba

Pepi Mircevski

ANDRIĆGRAD – U pozorištu „Viskonti“ u Andrićgradu u toku je snimanje završnih scena filma „Na mliječnom putu“, režisera Emira Kusturice, u kojem glume Monika Beluči, Miki Manojlović, Sloboda Mićalović, Emir Kusturica i Mitar Mirčevski.

Za potrebe snimanja filma angažovani su statisti iz Višegrada i Trebinja, kao i članovi Kulturno umjetničkog društva /KUD/ „Jovan Dučić“ iz Trebinja.

Organizatori snimanja filma kažu da pozorište „Viskonti“ u Andrićgradu ispunjava sve uslove za snimanje ovog filma, što znači da će biti najbolji produkt kulture na ovom prostoru i šire.

Poznati makedonski glumac Pepi Mirčevski u filmu glumi popa i sesokog kuvara u vojnom logoru.

„Dopada mi se atmosfera za nastavak snimanja film ‘Na mliječnom putu’ u Andrićgradu. Vjerujem da će ovo filmsko ostvarenje biti svjetski publikovano kao jedan veliki film sa ovih prostora, posebno što u njemu igraju fantastični glumci“, ističe Mirčevski.

Planirano je da snimanja u Andrićgradu traje narednih deset do petnaest dana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,