Startuju i atletičari SAK Rogatica

12. februara 2016. 058.ba

Mladi SAK Rogatica

Zalet sa dvoranskog prvenstva

ROGATICA – Iza atletičara SAK Rogatica je preko mjesec dana rada u pripremno procesu. Na red su došla i takmičenja pa će izabranici Dejana Mićevića narednog vikenda nastupiti na dva dvoranska prvenstva.

– Moram istaći da sam prezadovoljan radom svih atletičara u pripremama. Poslužilo nas je i lijepo vrijeme pa smo osim dvorane mogli raditi i na stadionu. Slijede takmičenja koja su nam dobro došla da prvjerimo trenutnu formu. Naša najuspješnija takmičarka reprezentativka i rekorderka BiH i RS, Tanja Marković putuje u Novi Sad na otvoreno prvenstvo Srbije u dvorani gdje očekujemo dobar rezultat koji bi trebao biti i dobra uvertira za novu sezonu. Ostatak ekipe će se nadmetati u Zenici na pevenstvu BiH dvoani i bjerujemo da će naša mlada ekipa ispuniti očekivanje – optimista je Dejan Mićević Trenere SAK Rogatica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,