U Drini pronađeno tijelo nestalog carinika

Višegradske vijesti - R. Tasić - 21. februara 2016. 058.ba

Auto u Drini

VIŠEGRAD – Ronioci iz Banja Luke uz pomoć pripadnika Granične policije BiH iz Višegrada izvukli su danas iz rijeke Drine kod Međeđe automobil sa beživotnim tijelom Nedžada Efendića iz Goražda, zaposlenog u carinskoj ispostavi u Višegradu.

Efendić je nestao u četvrtak a za njim su, pošto se u petak nije javio na posao na graničnom prelazu u Vardištu kod Višegrada, tragale njegove kolege carinici, zatim pripadnici Policijske stanice i Granične policije kao i rodbina.

Policija je prinašla registarsku tabilicu od njegovog automobila kod mosta u Međeđi, gdje je Efendić, iz dosad nepoznatih razloga, skrenu autom sa puta, polomio saobraćajni znak i suravao se u Drinu koja je tu duboka oko pet metara.

Auto u Drini 2

Na tom mjestu je u vodi primjećena i mrlja od goriva što je bila indikacija da se automobil sa nastradalim tu nalazi.

Za izvalačenje automobila sa nastradalim Efendićem angažavoana je dizalica iz Goražda a višegradski vatrogasci su izvadili tijelo iz olupine.

Nedžadov rođak Elvir Velagić kaže da nikome nije bilo jasno šta se sa Nedžadom dogodilo jer je u četvrtak rekao da treba da ide u vikendicu u Polimlje kod Rudog.

Ovo je poslije sedam godina prvi saobraćajnii udes sa smrtnim posledicama na području koje pokriva Policijska stanica u Višegradu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,