Bioskop: Repertoar od 3. do 9. marta

02.03.2016.

ANDRIĆGRAD – Od 3. do 9. marta posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Zootropola 3D”, “Ave, Cezare”, “(Ne)profesionalac” i “Dijete zla”.

 

Zootropola 3D (sinhronizovano) [18:00]

zootropolis

IZVORNO IME: Zootropolis
REŽIJA: Byron Howard, Rich Moore
ULOGE: Martina Čvek, Filip Riđički, Maja Posavec…
ŽANR: Animirani
TRAJANjE: 108 min
CIJENA: 4 KM

SADRŽAJ FILMA:

Zootropola je grad kakav još niste vidjeli. U njemu žive sve životinje od najmanje do najveće i što je najvažnije mogu biti štogod požele. U Zootropoli živi moderno civilizovano društvo, životinje hodaju na dvije noge i odijevaju se za posao.

Zečica Iva Hoplić, je prva policajka u istoriji koja stupa na dužnost i polako otkriva da to i nije lako ali uz pomoć lukavog prevaranta, lisca Nikole Divljana, uspijeva uspješno riješiti svoj prvi veliki slučaj.

Ne propustite upoznati sve čari Zootropole i njenih svestranih stanovnika!

 

Ave, Cezare [20:00]

Ave Cezare

IZVORNO IME: Hail, Caesar!
REŽIJA: BEthan Coen, Joel Coen
ULOGE: Josh Brolin, George Clooney, Scarlett Johansson…
ŽANR: Komedija
TRAJANjE: 105 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Dobitnici četiri Oskara, Džoel i Itan Koen, napisali su scenario i režiraju film „Ave, Cezare!“, komediju sa najvećim filmskim zvjezdama, smještenu u period poslije Zlatnog doba Holivuda. U filmu igraju Džoš Brolin, Džordž Kluni, Rejf Fajns, Tilda Svinton, Čening Tejtum, Skarlet Johanson, Džona Hil i Frensis Mekdormand. „Ave, Cezare!“ prati jedan dan u životu studijskog „popravljača“, koji ima dosta problema koje treba da riješi.

 

(Ne)profesionalac [20:10]

Ne profesionalac

IZVORNO IME: Grimsby
REŽIJA: Louis Leterrier
ULOGE: Sacha Baron Cohen, Isla Fisher, Penelope Cruz…
ŽANR: Komedja
TRAJANjE: 82 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Posle Borata, Bruna i Diktatora došlo je vreme za fudbalskog huligana! Ime Saše Barona Koena već je poznato svima koji vole ne samo uvrnute (i poprilično eksplicitne) komedije, već i vrhunsku, kvalitetnu filmsku zabavu. Reč je o akcionoj komediji u kojoj Saša Baron Koen tumači potpuno novi lik: fudbalskog huligana!

Nobi (Koen) ima sve što jedan čovjek iz malog grada Grimsbija može poželjeti uključujući 11-oro djece i najljepšu djevojku sjeveroistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastijan za kojim Nobi traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu djecu. Nobi se uskoro sreće sa Sebastijanom, nesvjestan činjenice da njegov brat nije samo najopasniji agent MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U bjegu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svjet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca.

 

Dijete zla [20:15]

DIjete zla

IZVORNO IME: The Boy
REŽIJA: William Brent Bell
ULOGE: Lauren Cohan, Rupert Evans, Ben Robson, Diana Hardcastle, Jim Norton
ŽANR: Horor, triler
TRAJANjE: 98 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Greta, mlada djevojka iz Amerike tražeći način da pobegne od problematične prošlosti, prihvata posao u malom Engleskom gradiću kao dadilja osmogodišnjem dječaku iz bogate porodice dok su oni na dugom odmoru.

Odmah pri dolasku, Greta otkriva da je djete ustvari lutka u prirodnoj veličini djeteta koju je bogati par koristio kao odbrambeni mehanizam od smrti njihovog djeteta prije dvije decenije. Ipak, Greta odluči da ostane, ali kada ne ispoštuje striktna pravila o njegovom negovanju, serija uznemiravajućih i neobjašnjivih događaja dovode do Gretinih najvećih noćnih mora, navodeći je da vjeruje da je ustvari lutka živa.