Čajnički sportski entuzijasta Konstantin stvara bolje uslove za mlade fudbalere Stakorine

24. marta 2016. 058.ba

FK STakorina (3)

ČAJNIČE – Obzirom da zadnjih godina nije bilo bitnih promjena u infrastrukturi kluba „Stakorina“ kao i njegovoj unutrašnjosti, mladi trener Konstantin Katana riješio je da svoj radni prostor i prostor za fudbalere obuče u novo ruho.

Plan trenera mlađih kategorija Konstantina Katane, bio je da klub stekne što bolje uslove za rad i da se ambijent u i oko kluba učini boljim. Sredio je enterijer i eksterijer.

FK STakorina (1)

Bez pomoći dobrih prijatelja, ništa od ovoga ne bi uspio-poručuje Katana. Sada prostorije kluba izgledaju mnogo bolje nego što se može vidjeti kod nekih prvoligaša. Označene su prostorije za sudije, trenera, gostujuće i domaće svlačionice. Kancelarija dosada ukrašena peharima i medaljama koje su mlađe kategorije kluba osvajale, je sada potpuno uređena i zajedno sa svim medaljama sija. Postojeći dio objekta je reorganizovan i izmijenjen.

Trener je riješio da stvari postavi malo drugačije i da period adaptacije iskoristi i za realizovanje nekoliko manjih infrastrukturnih projekata.
„U poslednjem periodu klub preživljava teške dane, ali je entuzijazam pojedinaca okupljenih oko kluba, nada u ljepše dane čajničkog sporta“-kaže Konstantin.

FK STakorina (2)

Ovaj mladi trener sem što je trener mlađim kategorijama, zadužen je i za sve druge poslove vezane za održavanje stadiona „Rakovice“, ali kako on kaže sve to radi s ljubavlju, jer je i sam bio fudbaler „Stakorine“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,