„Cicibani“ bez play off-a

31.03.2016.

Cicibani iz Cajnica

ČAJNIČE – U okviru Mini Maxi lige 2015/2016 – Olimp Pale najmlađa takmičarska selekcija kluba „Stakorina“ uprkos dosadšnjoj dobroj igri i zavidnim rezultatima nije uspjela da se domogne plej-ofa Mini-Maxi lige, a samim tim ni da se bori za pobjednički trofej.

Dalje su se plasirale sledeće četiri ekipe „Tango“ sa 32 boda, FK Novi Grad sa takođe 32 boda, FK „Olimp“ sa 37 bodova i ekipa „Mlade nade“ koja se plasirala na prvo mjesto sa 39 bodova.

I pored sjajnih rezultata omladinaca Stakorine u četrnaest odigranih kola, u okviru kojih su ostvarili 9 pobjeda, jedan poraz i 4 remija, sa gol razlikom 39 datih i 17 primljenih golova, završili su na petom mestu Mini-Maxi lige sa 31 bodom, što im nije omogućilo dalje plasiranje.

„Ovoga puta sportska sreća nije poslužila nase mališane, koji su bez treninga igrali ovu ligu i borili se za trofej. U toku svih utakmica, najviše se istakao kapiten “Cicibana” Pavle Tadić koji je postigao 23 gola. Takođe i svi ostali dječaci su se založili u potpunosti i borili se da budu najbolji. Iako se nismo plasirali dalje, nećemo se obeshrabriti, nastavićemo da radimo jače i bolje kako bi ispravili greške koje su nas koštale plej of-a-rekao je trener Konstantin Katana.

Iako su poraženi dječaci „Stakorine“ imaju priliku da se opet takmiče sledeće godine i pokažu da su još više napredovali.