Članice Sokolove Kućne radinosti uz 8. mart

08. marta 2016. 058.ba

SOKO 8 mart

IZLOŽBA UZ RECITAL MAJKAMA

VIŠEGRAD – Članice Sokolove sekcije Kućne radinosti, uz podršku Narodne biblioteke „Ivo Andrić“ i Doma kulture Višegrad, priredile su prigodan program pod nazivom „Ime majke je utkano u nas“, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena.

Uz štand, na kome su bili izloženi originalni tkani, vezeni, heklani i pleteni ručni radovi, prigodni recital posvećen majkama izveli su članovi Literarne sekcije Narodne biblioteke „Ivo Andrić“ i recitatori Srednje škole „Ivo Andrić“ iz Višegrada.

Početkom marta članice Sokolove Kućne radinosti svoje originalne ručne radove predstavile su na 2. Međunarodnom sajmu domaćih proizvoda u Rudom.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: