Karate klub „Nipon“ nastavlja sa treninzima

01.03.2016.

Karate klub Nipon

ČAJNIČE – Mladi karatisti Čajniča nakon zimske pauze, ponovo su počeli sa treninzima, da bi se pripremili za predstojeća takmičenja, kako na regionalnom tako i na međunarodnom nivou.

Karatisti su donijeli brojne medalje i diplome, i time svoj grad predstavljali u najboljem svjetlu. Učesnici su raznih takmičenja, sa kojih su većinom donosili medalje, ali one najsjajnije.

Trener Mladen Radović iz Foče svojim maksimalnim angažovanjem mnogo je učinio za opstanak i unapređenje karate sporta u Čajniču.

Karate klub Nipon 2

Predstavnik kluba Radmilo Kovač, ističe zadovoljstvo napredovanja mladih karatista, ukazujući posebnu zahvalnost treneru Radoviću, koji se maksimalno zalaže za njihov uspjeh.

„Karate klub „Nipon“ broji oko 30-tak članova, stim da klub i dalje nastavlja upis svih koji su zaintreresovani. Pozivaju se omladinci koji žele osjetiti čari ovog sporta, da se učlane u klub „Nipon“ Čajniče. Opremu karitistima obezbjedilo je Sportsko društvo Čajniče, kao i sponzori kluba. Zadovoljan sam dosadšnjom saradnjom sa Sportskim društvom u Čajniču, i nadam se da će se ta dobra sardnja i dalje nastaviti-rekao je Kovač.

Predstavnik kluba je naglasio ukoliko neko želi da pomogne sportistima u daljem radu i usavršavanju, može to učiniti doniranjem sredstava u vidu opreme, čime se istovremeno može i reklamirati.