Koncert za 15 godina postojanja KUD-a „Kralj Petar Prvi Ujedinitelj“

RTRS - Mira Andrić - 30. marta 2016. 058.ba

Kocert za Vladana Simica

VIŠEGRAD – Kulturno-umjetničko društvo „Kralj Petar Prvi Ujedinitelj“ organizuje koncert povodom 15. godina postojanja ovog društva. Pored domaćina, publici će se predstaviti i etno udruženje “Zavičaj” iz Zlakuse, kao i KUD “Bikavac” iz Višegrada.

Koncert će biti održan u Domu kulture u Višegradu u subotu 2. aprila, sa početkom u 18,00 časova. Ulaz za sve posjetioce je besplatan.

Poznato je da je KUD „Kralj Petar Prvi Ujedinitelj“ organizovalo niz humanitarnih akcija za pomoć pojedincima kojima je to bilo potrebno a vodili su i širu akciju prikupljanja pomoći stanovništvu koje je bilo ugroženo majskim poplavama 2014. godine.

Prvi koreograf ovog KUD-a, koje se prvobitno zvalo „Srpki Soko“ bio je Dragan Đokić iz Užica, pod čijim rukovodstvom su članovi ovog ansanbla proputovali mnogim
evropskim državama i nastupali pred brojnom publikom.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,