Novi uspjeh rogatičkih atletičara

21. marta 2016. 058.ba

Tanja Markovic

Markovićka, Ćaćićka i Ćebić Atletski Prvaci BiH

ROGATICA – Seniorka Tanja Marković (skok u dalj), starija pionirka Nikolina Ćaćić (skok u vis) i stariji pionir Ivan Ćebić (kugla), pobjednici su atletskog pojedinačnog zimskog prvenstva BiH, koje je proteklog vikenda pod pokroviteljstvom ASBiH i AK „SARAJEVO“, održano na atletskom poligonu stadiona Koševo u Sarajevu.

Na istom takmičenju u konkurenciji starijih pionirki, srebrnom medaljom u skoku u vis se okitila najmlađa učesnica takmičenja Snežana Ćaćić (2004), koja je pored skoka u vis više nego fantastično skakala i dalj, samim tim dva puta popravila lični rekord, koji sada iznosi 4,49m i učvršćuje je na vodeću poziciju ne samo BiH skakačica već i šire u svojoj kategoriji.

Bronzanu medalju u disciplini skok u vis osvojila je Dejana Janković.

– Sigurno bih bio neskroman da sa osvojenih 5 medalja i 3 titule prvaka BiH, kažem da nisam zadovoljan nastupom mojih SAK-ovaca, posebno bih iskoristio priliku da čestitam mladom kuglašu Ivanu Ćebiću, na superiornoj pobjedi i novim ličnim rekordom u bacanju kugle, kao i Snežani Ćaćić, koja je dva puta popravljala lični rekord u skoku u dalj, dokazavši još jednom da se radi o vrhunskom talentu BiH atletike i da napokon i država i opština trebaju da raspoznaju talenat i rezultate koje postiže i stanu ne samo iza nje već i iza ostalih koji i te kako prezentuju našu opštinu i klub – istakao je trener rogatričkih atletičara, Mićević Dejan.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,