Održana 28. sjednica Skupštine opštine Čajniče

30. marta 2016. 058.ba

SO Cajnice

ČAJNIČE – Odbornici su na 28. redovnoj sjednici SO Čajniče, koja je održana u ponedjeljak 28. marta raspravljali o 13. tačaka dnevnog reda.

Između ostalog, usvojen je i Prijedlog o kreditnom zaduženju od 300.000,00 konvertibilnih maraka, namjenjenih za izgradnju balon sale i kupovinu prevoznog sredstva – autobusa.

Odbornici su usvojili i Izvještaj o rada načelnika za 2015. godinu, kao i izvještaje o radu SO Čajniče i izvjštaje stalnih radnih tijela SO Čajniče za 2015. godinu.

Na sjednici su usvojeni i izvještaji opštinskih inspekcija, te se raspravljalo o ostalim planovima i prijedlozima koji su usvojeni.

Sjednica skupštine opštine Čajniče održana je u skupštinskoj sali Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče sa početkom u 10,00 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: