Pionirima FK „Stakorina“ donirani dresovi

22. marta 2016. 058.ba

Dresovi mladim Stakorine

ČAJNIČE – San svakog fudbalera je da ima dres sa svojim prezimenom na leđima. Da snovi ipak postaju java dokaz su i pioniri FK „Stakorina“ Čajniče kojima se ispunio san, da na njihovim dresovima pišu prezimena igrača.

Dresovi mladim Stakorine 2

Oni koji su uvidjeli volju i htenje fudbalera, gdje uprkos losim vremenskim i fudbalskim uslovima vredno treniraju i vole ovaj sport, dali su veliki doprinos i donirali dresove pionirima sa njihoviom prezimenima. Uz novčanu pomoć proslavljenog srpskog rukometaša Vlade Mandića i njegove firme „Mancom“, kao i velikog prijatelja kluba iz Duizburga, Zorana Jevđevića pioniri su dobili garnituru dresova i majice za trening . Naime, selekcija kojoj je obezbjeđena oprema broji trideset članova.

Trener Konstantin Katana je izrazio zahvalnost donatorima, naglašavajući da bez njihove nesebične pomoći ovaj klub djeci ne bi mogao priuštiti tako nešto.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,