Počela rekonstrukcija Doma zdravlja u Rudom

SRNA - Jovana Borovčanin - 18. marta 2016. 058.ba

Dom zdravlja u Rudom

RUDO – U Rudom je danas počela rekonstrukcija i adaptacija Doma zdravlja „Dr Stojan i Ljubica“, za šta je izdvojeno 469.580 KM, izjavila je Srni direktor ove ustanove Marina Milikić.

Ona je pojasnila da je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske obezbijedilo 70 odsto sredstava kroz projekat „Jačanje zdravstvenog sektora“, dok je preostalih 30 odsto sredstava i nadzor obezbijedila opština Rudo.

„Projektom rekonstrukcije zgrade Doma zdravlja biće izvršeni građevinsko-zanatski radovi, radovi na vodovodu i kanalizaciji, instalaterski, radovi na adaptaciji kotlovnice i grijanja, kao i uređenje fasade“, kaže Milikićeva.

Ona je navela da bi planirala rekonstrukcija i adaptacija trebalo da bude završena za 180 dana.

Milikićeva je istakla da je rekonstrukcija Doma zdravlja značajna za stanovništvo sa područja ove opštine, jer će, između ostalog, biti unaprijeđena i zdravstvena zaštita.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: