Poznati rogatički pjesnik nagrađen u Mrkonjić Gradu

02. marta 2016. 058.ba

Miso Lubarda

Priznanje Milunu-Mišu Lubardi

ROGATICA – Na ovogodišnjem 15. javnom konkursu „Ljubavne pjesme nad pjesmama“ koji je posvećen Danu zaljubljenih a na temu „Slatko pijanstvo ljubavi“ ponovo je dodijeljena nagrada rogatičkom pjesniku Milunu–Mišu Lubardi, ovaj put za „najromatičniju“ ljubavnu pjesmu.

Ovo priznanje još više dobija na značaju kada se zna da je na ovaj tradicionalni konkurs pristiglo preko 1000 radova iznjedrenih iz pera oko 100 pjesnika sa prostora EX Jugoslavije i Jugoistočne Evrope. Inače Lubarda je dosad objavio pet zbirki pjasama, a ovo mu je već treće priznanje na ovom prestižom konkursu koga organizuje „Klub umjetničkih duša“ iz Mkonić Grada jer je laureat bio 2013. i 2014. godine.

– Svaka nagrada godi i daje stimulans za dalji rad. Ovo priznanje je posebno drago jer je osvojeno u veoma jakoj konkurenciji, na jednom od najvećih literarnih konkursa u regiji – istakao je Lubarda.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,