Prijem za kadetsku ekipu košarkaškog kluba „Varda HE“

SRNA - Jovana Borovčanin - 18. marta 2016. 058.ba

Mladi kosarkasi na HE

VIŠEGRAD – U upravnoj zgradi „Hidroelektrana na Drini“ u Višegradu danas je organizovan prijem za kadetsku ekipu košarkaškog kluba „Varda HE“, koja je osvojila srebrnu medalju na finalnom košarkaškom turniru Republike Srpske održanom u Višegradu.

Direktor ovog preduzeća Mile Lakić rekao je novinarima da je ovo nastavak tradicije prijema najboljih sportista iz ovog grada.

„Danas smo organizovali prijem za kadetsku ekipu košarkaškog kluba iz Višegrada, koja je osvojila jedan od najboljih rezultata u posljednjih nekoliko godina, kada je riječ o mlađoj kategoriji“, istakao je Lakić.

On je rekao da se na ovaj način motivišu djeca koja su na sportskim borilištima i terenima, kao i oni koji su u školi da budu u prilici da ih poštuju svi koji prate njihov rad, a to je ovog puta „Hidroelektrana“.

„Osim prijema sportista, ovo preduzeće organizuje i prijeme za đake generacije, tako da pokazujemo na koji način vodimo računa o našoj djeci“, dodao je Lakić.

On je podsjetio da je Hidroelektrana „Višegrad“ u prošloj godini iz donacija od 418.000 KM obezbijedila sredstva u iznosu od 298.000 KM, koja su ostala u Višegradu, a od toga je bilo više od 100.000 KM za sportske kolektive u ovom mjestu.

„Na taj način pokazujemo da mnogo vodimo računa o našem gradu, a podsjećam da mi nismo preduzeće od značaja samo za opštinu Višegrad, nego i za Republiku Srpsku“, zaključio je Lakić.

Član Košarkaškog kluba „Varda He“ Milenko Frganja rekao je da je ovo veliki uspjeh za košarkaše.

„Vrijedno smo radili ove sezone i ostvarili naš cilj, a to je plasman na finalni turnir Republike Srpske i srebrna medalja“, kaže Frganja.

On je zahvalio Hidroelektrani „Višegrad“ za prijem i pomoć u radu ovog kluba.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,