Stonoteniseri rogatičke Mladosti rade punom parom

06. marta 2016. 058.ba

Stoni tenis

Sa novim snagama do novih uspjeha

ROGATICA – Stonoteniski klub Mladost važi za jedan od uzornijih kolektiva u rogatičkoj sportskoj porodici. Od početka rada u novoj sezoni akcenat je bačen na obnavljane članstva i stvaranja nove ekipe koja bi u budućnosti vratila ovaj sporski kolektiv na stare staze uspjeha. Predsjednik kluba Đoko Razdoljac ističe da je klub okupio 21. novog člana koji su več uključeni u trenažni proces.

– Aktivnosti oko angažovanja novog članstva su krenule već na početku godine i sada u pogonu imamo deset dječaka i jedanaest djevojčica rođenih 2004, 2005. i 2006. godine, što je odličan preduslov da uz dobar rad napravimo kvalitetan igrački kadar. Zaista izražavamo veliko zadovoljstvo što su mladi zainteresovani da se bave ovim atraktivnim sportom. Ovo pogotovo dobija na značaju kada se zna da takozvani „veliki“ sportovi okupljaju veliki broj djece. Novo članstvo smo angažovali uz nesebičnu pomoć nastavnika iz OŠ Sveti Sava a posebno se zhahvaljujemo nastavnici Bogdanki Šarenac koja se maksimalno uključila na priključivanju djece u naš klub – rekao je Đoko Razdoljac predsjednik STK Mladost.

Za stvaranje novih šampiona zadužen je neumorni trener rogatčkih stonotenisera Dario Rebić koji ima veliko iskustvo a i dobre rezultate u proteklom periodu.

– Do sad smo postizali značajne rezultate, imali smo prvaka Republike Srpske i BiH Ivanu Popović kao i juniorske viceprvakilnje Anđelu Razdoljac, Nikolinu Jovičić, sestre Mirković… Nažalost sudbina malih sredina je odlazak po okončanju srednje škole takmičara na studije, jednostavno ekipa se osipa i jedini način je podmlađivanje i stvarane novih stonotenisera. Nadamo se da ćemo kvalitetnim radom u narednom periodu a već do Međuopštinskih omladinskih sportskih igara (MOSI) koje se kao što je poznato u julu mjesecu održavaju u našem gradu stvoriti bazu za buduće šampione, kvalitetne stonoteniserke i stonotenisere – zaključio je trener rogatičkih stonotenisera Dario Rebić.

Na kraju trreba istaći da se treninzi stonotenisrea Mladosti održavaju svakog ponedeljka, srijede i petka od 14 do 16 časova u sportskoj sali Srednjoškolskog centra 27. januar (pored igrališta malih sportova). A planirano je i da se obezbjeđivanjem novih termina intevizira rad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: