Tanja Marković ponovo popravila dvoranski rekord

01. marta 2016. 058.ba

Tanja Markovic Jumper

Novi dobar rezultat BH reprezentativke

ROGATICA – Atletska rerezentativka i rekorderka BiH, članica SAK Rogatica, Tanja Marković ne posustaje. Za za samo petnaest dana najbolja BH skakačica u dalj je dva puta postavila i jednom izjednačila novi dvoranski rekord BiH u skoku u dalj koji sad iznosi 5m i 74cm.

Inače Markovićka koja je i dvoranska a i rekorderka na otvorenom svoj novi najbolji rezultat postigla je na otvoranju nove atletske dvorane proteklog viknda u Beogadu. Potsjećanja radi Tanja Marković je na dvoranskom prvenstvu Srbije održanom u Novom Sadu sredinom februara popravila svoj vlastiti rekord za sedam cm, skokom 5m i 71cm potom je protekle sedmice na dvoranskom Indor kupu u Istambulu izjednačila najbolji rezultat.

– Presrećna sa ponovo sam poboljšala rekord za tri centimetra, otvorila sam novu sezonu kako se to samo poželjeti može. Odlična je ovo uvertira za naredna tamičenja koja će uslijediti u ovoj godini gdje se nadam novim doborim rezultatima – istakla je Tanja Marković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,