Zanimljiva ideja osnovaca iz 5-1 razreda u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 07. marta 2016. 058.ba

Suveniri osnovaca u Rogatici

SUVENIRIMA DO SREDSTAVA ZA ŠKOLU PRIRODE

ROGATICA – Da bi obezbijedili dio sredstava za uspješno provođenje obavezne Škole u prirodi, učenici 5-1 razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ u Rogatici sa učiteljicom Goricom Ćućula-Šarenac došli su na orginalnu ideju.

Iskoristili su 8. mart kao Međunaordni dan žena, kada je povećan interes za poklonima, i na otvorenoj prodajnoj izložbi ponudili razne unikatne vrste suvenira prigodnih za darivanje.

Suveniri osnovaca u Rogatici 2

– Uglavnom se radi o predmetima koje su izradili, nacrtali i obojili, učenici od recikliranog papira i drugih materijala (boce i slično) koje imaju kod kuća, tokom redovne nastave, ili kod kuća uz pomoć roditelja napravili simpatične predmete pogodne za poklone majkama, tetkama i ostalim ženama, priča učiteljica Gorica.

Suveniri osnovaca u Rogatici 3

Sudeći prema toku prodaje na štandu pred salom bioskopa, nade učenika i njihove učiteljice da će skupiti dio sredsdtava za Školu u prirodi će se ostvariti. Interes Rogatičana za predmete koje su uradile vrijedne ruke mališana je iznad očekivanja. Uz simbolične cijene prodato je dosta ponuđenog. Uz to veliki broj znatiželjnika je pogledalo izložbu uz sve pohvale za ideju i ponuđeno tokom današnjeg dana i sutrašnjeg, 8. marta, ako šta ostane neprodato.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,