Čajnički karatisti osvojili 11 medalja

20. aprila 2016. 058.ba

Karatisti iz Cajnica

ČAJNIČE – Na Internacionalnom turniru „Vrnjačka Banja Open 2016“ u Vrnjačkoj Banji, članovi karate kluba „Nipon“ iz Čajniča, osvojili su 11 medalja.

Na turniru je učestvovalo jedanaest čajničkih karatista, i svi su se vratili sa medaljom – rekao je Dragan Kovač član kluba „Nipon“.

On je izrazio zadovoljstvo, s obzirom da je na takmičenju učestvovalo više od 500 takmičara.

Podmladak kluba „Nipon“ u katama osvojio je devet medalja. Zlatna djeca ovoga puta bili su: Luka Kovač, Popović Aleksa i Janković Dimitrije. Srebrne medalje osvojili su Radojica Kovač, Jana Obradović, Janković Đorđe i Aleksa Đerić, dok su se bronzom okitili Tanasković Marko i Tanasković Srđana.

U veoma teškoj seniorskoj konkurenciji u borbama Čajničani su osvojili dvije medalje. Najuspješniji ovoga puta bili su Ninoslav Šarac koji je sa sobom ponio srebro dok je Dragan Kovač osvojio treće mjesto.

Ozbiljan rad sa djecom urodio je plodom – kaže predsjednik kluba Radmilo Kovač. On dodaje da očekuju poziv na još nekoliko ovakvih turnira, nadajući se da će za odlazak moći obezbjediti potrebna sredstva.

Iz uprave kluba takođe apeluju na djecu da dođu i da se upišu u Karate klub „Nipon“ kako bi osjetili čari karate sporta, koji je sam po sebi jedinstven.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: