Cicibani odigrali prijateljske utakmice sa Radničkim iz Novog Goražda

18. aprila 2016. 058.ba

Omladinci Stakorine

ČAJNIČE – Da se vrlo dobro radi sa omladincima Čajniča i mladosti Radničkog, potvrđeno je proteklog vikenda, koji su najmlađi članovi ova dva kluba iskoristili za druženje i razmjenu znanja u igri. Odigrana su četiri prijateljska susreta na stadionu „Rakovice“, koji su počeli u 10,00 časova.

Izabranici trenera Čajniča Konstantina Katane, popularni „Cicibani“ su pokazali da posjeduju raskošan talenat i da se za budućnost fudbala na ovim prostorima sigurno ne mora brinuti.

U prvom meču fudbalskih omladinaca rođenih 2004. i mlađe godine, ubjedljivo su trijumfovali mladi fudbaleri Radničkog sa 3:0.

U istoj kategoriji naredne tri utakmice bolji su bili Cicibani iz Čajniča koji su slavili potpuno zasluženo rezultatima 1:0, 2:0 i 2:0, gdje su strijelaci bili Luka Klisura, Damjan Nešović, Damjan Kovačević i Pavle Tadić.

Mališani su sve mečeve odigrali veoma borbeno i sa puno zadovoljstva.

Vrijeme je takođe poslužilo i na tribinama se okupio veliki broj gledalaca koji su uživali u lijepim potezima najmlađih fudbalskih poletaraca.

Trener Katana je izrazio zahvalnos prema t predstavnicima kluba Radničkog što su bili gosti u Čajniču, i samim tim nastavili da grade međusobne prijateljske odnose.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,