Drina HE nije putovala na meč u Šamac

10. aprila 2016. 058.ba

FK Drina HE

Suspenzije, povrede i bolest spriječile put

VIŠEGRAD – U okviru poslednjeg kola prvoligaškog karavana RS a prije nastupa u borbi doigravanja za prvaka i plej autu fudbaleri Drine He nisu putovali na susret u Šamac gde su se trebali sastati sa ekipom Borca.

U zvaničnom saopštenju kluba se između ostalog ističe da Višegrađani jednostavno nisu bili u mogućnost da sastave ekipu i to je jedini razlog nedolaska na ovaj meč, u saopšetenje se između ostalog ističe.

„Kao što je poznato, naša tri igrača su kažnjena na godinu, odnosno šest mjeseci neigranja od disciplinske komisije FSRS radi nereda u susretu protiv Tekstilca na našem terenu a reč je o Damjanoviću, Mirkoviću i Saviću. Radi suspenzija i crvenih i žutih kartona nismo mogli računati na Jovanovića, Bojata i Soldara. Tome kad se doda da su povrijeđeni Okuka koji nosi langetu, Krsmanović ima povredu skočnog zgloba, Pljevaljčić i Pavlović su pod temperaturom a uz njih i sedam juniora su zaraženi virusom za šta imamo ljekarska uvjerenja onda je potpuno jasno da nismo mogli okupiti ekipu koja bi pošla na put u Šamac a o tome smo uredno obavijestili i takmičarske organe FSRS. Zaista i u ovom trenutku nemamo jasnu sliku da li ćemo i u novom terminu moći kompletirati tim za susret protiv Borca i sasvim je neizvjesna situcija pred nastup u doigravanju naše ekipe za opstanak“ – kaže se u saopšenju FK Drine HE.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,