Novi uspjeh rogatičkih mladih atletičara – Ivan Ćebić prvak BiH

20. aprila 2016. 058.ba

Foto arhiva

Foto arhiva

ROGATICA – Pobjedničkim hicem u bacanju kugle (4kg) 15,02m, član SAK“Rogatica“, Ivan Ćebić osvojio je prvo mjesto i okitio se titulom pionirskog prvaka BiH za 2016. godinu na pojedinačnom atletskom pionirskom prvenstvu BiH,koje je uz učešće 22 kluba proteklog vikenda održano na Graskom stadionu u Banjaluci.

Rogatičanka Nikolin Ćaćić postala je viceprvakinja BiH u trci pionirki na 100 metara sa preponama, sjajan rezultat ostvarila je i ekipa SAK Rogatica i u štafetnoj trci
4×100 metara u sastavu Dejana Janković, Nikolina Ćaćić, Snežana Ćaćić i Irena Janković.

Da se uspjeh upotpuni potrudila se ponovo Nikolina Ćaćić u skoku u vis gdje je osvojila bronzanu medalju. Trener rogsatičkih atletičara Dejan Mićević je prezadovoljan rezultatima svojih izabranika istakao:

– Po običaju i na ovo takmičenje kao i na sva ostala nismo otišli turistički, već sa ciljem da ostvarim dobre rezultate i okitimo titulama pionirskih prvaka BiH što smo u potpunosti i ostvarili. Naši takimišari su dali maksimum i još jednom potvrdili da je naš klub rasadnik izuzetnih talenata. Sada se okrećemo s novim takmičenjima koji su pred nama i nadati se novim uspijesima i medaljama.

Iskoristio bih priliku, da se zahvalim pored Opštine Rogatica, kao glavnog finansijera kluba i Šumskom gazdinstvu „Sjemeć „koji nam je obezbjedio prewvoz na ovo takmičenje – zaključio je Mićević.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,